Pass

Boll och Hantlar

Här jobbar vi i ett lugnt tempo med just hantlar och bollar. Inga hopp eller svåra kombinationer. Vi tränar , styrka, rörlighet och balans.

Box

På boxen är det full fart. Vi övar olika tekniker från olika kampsporter. Här är det pepp och dunkande musik i högtalarna. Du behöver inte ha med någon vän eller kunskap, det skaffar vi oss här tillsammans. Vi går svettiga och glada härifrån-

TRX

Nyheten TRX som vi började med här på vårschemat är verkligen ett riktigt effektivt och roligt redskap. Du tränar hela kroppen med hjälp av banden och din egen kroppsvikt som du enkelt ändrar svårighetsgraden och tyngden med. Mellan övningarna med TRX banden jobbar vi puls på sidan om.

Jumping Fitness

JumpingFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor. Passet passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä,höft och rygg. Mattan tar upp 70 % av stötarna. Jumping är tre gånger så effektivt som joggning. På ett pass förbränner du mellan 600-1000 kalorier . Rekommenderas för alla utom gravida och efter graviditet ca 6 veckor efter.

Tabata

Tabata är korta intervaller på 20 sek jobb 10 sek vila gånger 8. Efter det byts övning. Rolig effektiv träning i högt tempo med lätta övningar.

Styrkefys

Passet riktar sig till dig som önskar mer fart & styrka i din träning där du har möjlighet att utmana dig själv & testa dina gränser.
Vi tränar styrka & kondition genom olika typer av intervaller.

Styrka

Ett styrkepass med variationer gång till gång. Mia använder olika redskap och olika intervaller.

Step

Skönt konditionspass med hjälp av en bräda i takt till musiken. Roligt och pulshöjande

Spinning

Svettigt och skönt konditionspass på en cykel. Per och Marcus peppar dig att orka lite mer än du tror. Bra för knän och hjärtat mm.

Cirkel

Cirkelträning med längre intervaller. Du tränar hela kroppen med olika redskap.

Styrkepuls

Styrkeövningar och dans i en skön kombination. En genomkörare för Hjärta, Kropp och Knopp.

Pump

Ett styrkepass där vi med hjälp av skivstång och vikter kör igenom hela kroppen!

Kraft och Harmoni Yoga

Ett avkopplande och samtidigt energigivande yoga-pass. Passar både dig om är helt ovan och dig som yogat tidigare.

Lättstyrka

Ett pass för dig som kanske är ny med träning, har ont någonstans. Inga hopp eller svåra kombinationer. Enkelt men effektivt roligt pass.

Seniorträning

Anpassad styrketräning för dig som är senior. Även rörlighet och balans finns med i passet.