Pass

Box

Här är det full fart. Vi övar olika tekniker från olika kampsporter. Här är det pepp och dunkande musik i högtalarna. Vi jobbar två och två men du kan absolut komma ensam för vi hittar kompisar till dig här på plats. Hög energi och härligt! Vi går svettiga och glada härifrån.

TRX

TRX är verkligen ett riktigt effektivt och roligt redskap. Du tränar hela kroppen med hjälp av banden och din egen kroppsvikt som du enkelt ändrar svårighetsgraden och tyngden med. Passar ALLA då man väldigt enkelt styr passet efter sin egen förmåga.

Jumping Fitness

JumpingFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor. Passet passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä,höft och rygg. Mattan tar upp 70 % av stötarna. Jumping är tre gånger så effektivt som joggning. På ett pass förbränner du mellan 600-1000 kalorier . Rekommenderas för alla utom gravida och efter graviditet ca 6 veckor efter. Max vikt 130 kg

Basic Tabata/styrka

Tabata är korta intervaller på 20 sek jobb 10 sek vila gånger 8(två övningar) . Efter det byts övningar. Rolig effektiv träning med lätta övningar. Styrkan kan varieras i olika längre tidsintervaller men även här enkla övningar. Passar ALLA!

Spinning

Svettigt och skönt konditionspass på en cykel. Marcus peppar dig att orka lite mer än du tror. Bra för knän och hjärtat mm. Här kan ALLA vara med och man kan sitta genom hela passet även om Marcus i bland är uppe och står på cykeln. Enkelt att styra motståndet på cykeln efter son egen förmåga.

Afro

Här är passet för dig som gillar att röra dig till musik. Ett pass fyllt av roliga steg till skön musik med trummor som ger massor av energi och svett! Vi kommer träna igenom hela kroppen och det finns inget rätt eller fel. Kom och släpp loss och låt kroppen ryckas med till musiken samtidigt som vi släpper sinnet och kreativiteten fri. Här jobbar vi gärna barfota och ALLA kan vara med.

Cirklestyrka

Ett pass där Julia först värmer upp med skön rörlighetsträning. Efter uppvärmning jobbar man i 30 sekunders intervaller med olika övningar och redskap som en cirkel men just nu på sin egen plats. Eventuellt en liten avslutning med pulshöjande övningar i några minuter. Passet är bra för ALLA!

Zumba

Zumba är en rolig och energifylld träningsform till latinska rytmer såsom merengue, salsa, cumbia och reggaeton. En fantastisk träningsform där du har så roligt att du inte hinner tänka på att det är träning. Du går svettig från passet med ett leende på läpparna.

Yoga

Ett avkopplande och samtidigt energigivande yoga-pass. Passar både dig om är helt ovan och dig som yogat tidigare. Helene guidar dig till ett starkare jag både på in och utsidan.

Seniorträning

Anpassad styrketräning för dig som är senior. Även rörlighet och balans finns med i passet. Varierade övningar med olika redskap. Efter passet bjuder TRIM alltid på kaffe och för dig som vill tar du med en frukt, smörgås eller fikabröd om du önskar.

Step/styrka

Här blandar Birgitta step med kombinationer upp och ner på stepbrädan och styrka oftast med hantlar. Ett skön pass med variation av kondition och styrka. Enkla övningar osm det allrs flesta hänger med på.

Poweryoga

Ett pass för inre styrka och fysisk styrka. Avstressande andning och medveten närvaro går som en röd tråd genom passet. Poweryogan aktiverar livsenergin och gör dig både balanserad, smidigare och starkare.

X-fit

Tufft pass för både styrka och kondition. Skivstång-, kroppsvikt- och kettlebellsövningar. Passar den träningsvana som vill utmana sig och har god bålkontroll.

Spinning/kettlebell

Här värmer vi upp på spinningcykeln och sedan varvas en låt ca 3 minuter på cykeln med att kliva av cykeln och köra styrka med en kettlebell i 4 minuter tabata för att sedan komma upp på cykeln igen. Varvat kondition och styrka som höjer pulsen och utmanar styrkan. Varierat och skoj.

Spinning/skivstång

Samma upplägg som spinning/kettlebell men här jobbar man alltså med en skivstång i stället.

Prova runt bland våra pass och hitta det just DU gillar!