Instruktörer

Vi är så stolta och glada att presentera alla våra fantastiska instruktörer här på TRIM.

Annika Tabata

Annika är tjejen som gillar att ge 100 % och vill att kunderna ska ge sina 100% på varje pass. Glad och härlig tjej som du träffar på torsdagar på Tabata.

Marcus och Per Spinning

Marcus till vänster och Per till höger gillar verkligen spinning. De kör egna pass varje vecka och en fredag i månaden Teamar dom tillsammans. Då hittar de alltid på något extra kul. Marcus leder även Box tillsammans med Anna Maria.

Ann Zumba

Vårt nyaste fantastiska tillskott som älskar att dansa Zumba. Ann dansar varje söndag med alla er som gillar att röra på sig till musik. Inga förkunskaper krävs.

AnnaMaria Ägare/Box/Seniorträning/Jumping Fitness/TRX/dans/Företag och föreningar med blandad träning

Anna Maria älskar gruppträning av olika slag. Just nu leder hon Powerboost, Jumping Fitness, TRX, seniorpass, danspass företaget och ungdomar i olika föreningar.

Helene Dans och Yoga

Helene har både det fartfyllda barfotapasset Afro Power Dance passet och lugna passet rörlighet och stretch med mental styrka. I båda passen får Helene oss att gå in i oss själva och lyfta oss själva i positiv riktning.

Maria TRX/MRL

Trevliga och lugna Maria är verkligen en styrketjej. Maria leder just nu nyheten TRX och MRL ( mage, rumpa, lår) .

Birgitta Step/styrka

Glada Birgitta träffar du på step up brädorna och pump som inhoppare

Siv Jumping Fitness

Siv träffar du på trampolinerna alltså Jumping Fitness klasserna. Här är det glädje som gäller och full fart

Linda Jumping Fitness

Linda är energi knippet som älskar träning och hos oss på TRIM kör hon Jumping fitness med sprudlande glädje som sprider sig i hela salen. Linda får alla att ge järnet!

Sofia PT / X-Fit

Sofia kör x-fit hos oss på schemat. Sofia är utbildad PT och tar även PT kunder hos oss. En tjej som har stenkoll på teknik och styrka. Se fliken PT Sofia för priser och info. .

Amanda NYHET Mammaträning med sin bebis

Amanda har precis fått en liten flicka kör just nu en grupp för nyblivna mammor med sin bebis. Se mer under fliken missa inte.

Julia Cirkelstyrka, x-fit och TRX Även massör och PT

Julia är hälsoutvecklare och gillar helhetshälsa med allt vad det innebär – kost, avslappning, träning, välmående, osv, Hos oss kör Julia rolig cirkelstyrka väl medveten om teknik och hon är även en av våra massörer. Erbjuder även massage och PT hos oss på TRIM