Instruktörer

Vi är så stolta och glada att presentera alla våra fantastiska instruktörer här på TRIM.

Annika Tabata

Annika är tjejen som gillar att ge 100 % och vill att kunderna ska ge sina 100% på varje pass. Glad och härlig tjej som du träffar på torsdagar på Tabata.

Marcus och Per Spinning

Marcus till vänster och Per till höger gillar verkligen spinning. De kör egna pass varje vecka och en fredag i månaden Teamar dom tillsammans. Då hittar de alltid på något extra kul. Marcus leder även Box tillsammans med Anna Maria.

Frida Tabata

Trevliga och duktiga Frida håller i morgonpasset på fredagar kl 7.00. Frida får alla att tagga till på morgonkvisten.

AnnaMaria Ägare/Box/Seniorträning/Jumping Fitness/TRX/Boll och Hantlar/Företag och föreningar med blandad träning

Anna Maria älskar gruppträning av olika slag. Just nu leder hon Box, Boll och Hantlar, Jumping Fitness, TRX, Tabata och ungdomar i olika föreningar och företag.

Helene Afro/Rörlighet och stretch med mental styrka

Helene har både det fartfyllda barfotapasset Afro Power Dance passet och lugna passet rörlighet och stretch med mental styrka. I båda passen får Helene oss att gå in i oss själva och lyfta oss själva i positiv riktning.

Beatrice Dansmix

Beatrice är vår nya dansstjärna som verkligen får alla att släppa lös och ha riktigt roligt samtidigt som vi blir tok svettiga. Dansen ska kännas inifrån och det lyckas verkligen Beatrice att få oss att känna. Alla blir stjärnor på dansgolvet med Beatrice.

Maria TRX/MRL

Trevliga och lugna Maria är verkligen en styrketjej. Maria leder just nu nyheten TRX och MRL ( mage, rumpa, lår) .

Birgitta Step/styrka

Glada Birgitta träffar du på step up brädorna och pump som inhoppare

Siv Jumping Fitness

Siv träffar du på trampolinerna alltså Jumping Fitness klasserna. Här är det glädje som gäller och full fart

Linda Jumping Fitness

Linda är energi knippet som älskar träning och hos oss på TRIM kör hon Jumping fitness med sprudlande glädje som sprider sig i hela salen. Linda får alla att ge järnet!

Sofia PT / X-Fit

Sofia kör x-fit hos oss på schemat. Sofia är utbildad PT och tar även PT kunder hos oss. En tjej som har stenkoll på teknik och styrka. Se fliken PT Sofia för priser och info. .

Amanda TRX

Amanda är vår nya spinninginstruktör som kör fartiga och roliga lunchpass med skön inlevelse och full fart.

Karin Cirkel

Karin kör cirkel träning och brinner verkligen för träning och rörelse. Hon ser gärna helt nya på sina pass och tar hand om dem lite extra genom att följa dem runt och instruera.

Ida Box

Ida gillar hård träning så därför passar boxen henne perfekt. En glad härlig tjej som ni träffar på onsdagens box med fart och fläkt.