Missa inte!

Kom i gång med oss i sommar! Bli medlem i fyra månader och träna så mycket du vill på våra pass UTE och inne. SUP-klasser kostar endast 200 kr/klass (ej medlem 350 kr)

NY KURSSTART v 15 JUMPING 10-15 ÅR

Här blir det fartfyllt med härlig musik. I takt till musiken blir det lite dans likt fast vi är på små studsmattor. Ingen förkunskap krävs. Varmt välkommen med anmälan. Se länk på sidan barn och ungdom

Efter en riktigt lyckad kurs startar vi nu en NY v 12

DU SOM VERKLIGEN INTE GILLAR GYM OCH TRÄNING ELLER DU SOM KOMMIT AV DIG HELT!! Vi söker alltså DIG ● som kanske ALDRIG tränat ●Du som tittat på biggest looser och kännt att jag borde också förändra mitt liv. ● Du som känner att din vikt hindrar dig ● Du som inte hittar motivationen att själv komma i gång och nå resultat ● Du som känner motstånd för träning av olika slag ● Du som känner att din hälsa har blivit åsidosatt och så även du. ● Du som behöver pepp, hjälp och samtidigt ha superskoj. Den här kursen är ALLDELES FÖR BILLIG!!! Du är tokig om du inte tar chansen!

Anmälan och mer info annamaria@live.se OBS Endast 10 platser så anmäl dig NU!

Apropå corona….

Hos oss på TRIM tar vi hänsyn till varandra och de nya riktlinjerna kring Corona (covid-19)

Vi följer utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten . Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information om det här på hemsidan.

● Jag Anna Maria ägare till TRIM har hela tiden sagt att jag håller öppet och driver TRIM så länge jag får och så alltså även nu. ● Vi gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt och att TRIM är stället du går till för att fylla på din energi och glädje och hålla dig så frisk som möjligt. ● Vi drar ner platserna på passen ännu mera. Vi tar nu in 7 personer i styrkesalen 85kvm och 9 personer i spegelsalen 105 kvm ● Vi drar ner på tiden på vissa pass så det blir bättre flöde i hallen och alla tänker på att hålla bra avstånd mellan varandra på passen och när vi kommer och går. ● Vissa pass kommer bli online i stället ●Vi ber er byta om hemma om det är möjligt. ● Vi är väldigt noga med städning av alla redskap och lokalerna och vi tvättar av våra egna redskap med en trasa rengöring i en hink som instruktören ställer fram. ●Alla vet att vi endast får komma till oss om man är helt frisk. Vi tvättar händerna ofta och spritar dem med handspriten som finns framställd. ● Träna gärna ensamma också i lokalerna . Lilla friviktsgymmet är 26 m2 så här får 2 träna samtidigt och samma gäller vid springbanden. Kom i håg att använda styrkesalen då den inte är uppbokad för pass, företag och kurser. Se alla tider som ligger i time center för att veta då den är öppen för alla er kunder. Under de EJ bokade tiderna ska dörren hållas öppen då det alltså är ett öppet gym att användas på egen hand. Här inne i styrkesalen får alltså 8 st träna samtidigt. ● Gym är inte en allmän sammankomst men vi tar restriktionerna på allvar och gör därför så mycket vi kan för att det ska vara så tryggt och bra som möjligt. ● Till sist vill jag säga TACK för att ni finns och för att ni hjälper till att hjälpa oss med att visa hänsyn, hålla avstånd, hålla rent och göra TRIM möjligt


Vi på TRIM följer myndigheternas rekommendationer & följer konstant händelseutvecklingen och vidtar åtgärder som krävs.
Vi ber hålla koll på timecenter för det aktuella schemat.

❤