Missa inte!

Nu kör vi julkänsla hela kvällen!!! Bästa julmusiken till superskoj träning, kan det bli bättre? Nej missa inte denna kväll för det här blir såååå skoj. Ta gärna på dig något juligt för bäst julklädda kommer även vinna en fin julklapp. På med varm jacka och mössa för vi samlas vid elden utanför och avslutar med glöggmingel där ute i förhoppningsvis härlig puder snö. Vi hoppas alla är med på allt men har man någon stark anledning att avstå ett 20 minuter pass så är det okej. Bokning via timecenter och endast 16 platser 8 i varje sal. Betalning och avbokning sker senast 48 timmar innan passet. Varmt välkommen till en fantastiskt härlig julkväll tillsammans med grymma instruktörer!

DU SOM VERKLIGEN INTE GILLAR GYM OCH TRÄNING ELLER DU SOM KOMMIT AV DIG HELT!! Vi söker alltså DIG ● som kanske ALDRIG tränat ●Du som tittat på biggest looser och kännt att jag borde också förändra mitt liv. ● Du som känner att din vikt hindrar dig ● Du som inte hittar motivationen att själv komma i gång och nå resultat ● Du som känner motstånd för träning av olika slag ● Du som känner att din hälsa har blivit åsidosatt och så även du. ● Du som behöver pepp, hjälp och samtidigt ha superskoj. Den här kursen är ALLDELES FÖR BILLIG!!! Du är tokig om du inte tar chansen!

Anmälan och mer info annamaria@live.se

Apropå corona….

Hos oss på TRIM tar vi hänsyn till varandra och de nya riktlinjerna kring Corona (covid-19)

Vi följer utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten . Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information om det här på hemsidan.

● Jag Anna Maria ägare till TRIM har hela tiden sagt att jag håller öppet och driver TRIM så länge jag får och så alltså även nu. ● Vi gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt och att TRIM är stället du går till för att fylla på din energi och glädje och hålla dig så frisk som möjligt. ● Vi drar ner platserna på passen ännu mera. Vi tar nu in 8 personer i styrkesalen ( tidigare 18) och 10 personer i spegelsalen där vi har vår egen plats på studsmattan, yogamattan eller cykeln som vi sprider ut massor. ● Vi drar ner på tiden på vissa pass så det blir bättre flöde i hallen och alla tänker på att hålla bra avstånd mellan varandra på passen och när vi kommer och går. ● Vissa pass flyttas ut ● Vissa pass kommer bli online i stället ●Vi ber er byta om hemma om det är möjligt. ● Vi är väldigt noga med städning av alla redskap och lokalerna och vi kommer byta ut sprayerna mot hink med rengöring för ännu bättre rengöring. ●Alla vet att vi endast får komma till oss om man är helt frisk. Vi tvättar händerna ofta och spritar dem med handspriten som finns framställd. ● Träna gärna ensamma också i lokalerna och för dig som är kund erbjuder vi egen tagg att låna ut fram till jul så långt lagret räcker. ● Gym är inte en allmän sammankomst men vi tar restriktionerna på allvar och gör därför så mycket vi kan för att det ska vara så tryggt och bra som möjligt. ● Till sist vill jag säga TACK för att ni finns och för att ni hjälper till att hjälpa oss med att visa hänsyn, hålla avstånd, hålla rent och göra TRIM möjligt

❤


Vi på TRIM följer myndigheternas rekommendationer & följer konstant händelseutvecklingen och vidtar åtgärder som krävs.
Vi ber hålla koll på timecenter för det aktuella schemat.