Barn och Ungdom

Barnyoga 3-6 år och 7-11 år NY START 10 MAJ!

Vi är så glada att duktiga Linda sprider denna viktiga träningsform hos oss på TRIM. Så här säger Linda om sig själv..

Jag vill sprida kunskapen om att du är viktig och perfekt precis som du är. Med 5 år som lärare 3 år som fotbollstränare och 8 år som mamma vet jag hur viktigt det är för barn att få en bra självbild och självkänsla men även få tid för återhämtning i vardagen. Kom och yoga med mig där vi sträcker på kroppen, utmanar musklerna och får en tid till att reflektera över vem vi är och vad vi känner just nu. /VÄLKOMMEN Linda

Nu är anmälan öppen!
Boka ditt barn till annamaria@live.se med barnets namn och 6 första i personnumret och förälders namn och telefonnummer.

Dansmix Jr 8-12 år Start Tisdag 10 mars

Nu alla barn som gillar att röra på sig till musik!! Den 10 mars drar vi i gång en ny grupp för alla barn mellan 8-12 år. Dansmix Junior! Begränsat antal platser så först till kvarn. AnnaMaria och Beatrice älskar att dansa och kommer sprida dansglädje i massor! AnnaMaria har mängder av olika danskurser och ledarkurser i ryggsäcken och har under åren haft grupper i allt från barngymnastik till ungdomar och vuxengrupper och är i grunden barnskötare och hälsovägledare. Beatrice har varit aktiv som junisledare, haft fredagsdisco, dans, cirkus och själv tränat konståkning och numer håller hon dansmix för vuxna hos oss på TRIM. Här ska de dansas och ha det riktigt roligt! Varmt välkommen!

Barngympa 6-7 år Start v 7 sön 16 feb 2020

Barngympa för barn 6-7 år!!!! Här får barnen lära sig grunderna i grundgymnastik som kullerbyttor, hjulning och rörlighet, balansträning osv Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Ledare Madeleine Jansson son älskar gymnastik och rörelse. Anmälan endast på mail, där du även får bekräftelse på om du får platsen eller ej och mer info. Varmt välkomna!

Barngympa 4-5 år start v 6 2020

Duktiga förskollärare Malin Nylund drar i gång redan nästa vecka (6)med en barngrupp 4-5 år där barnen kommer få ha roligt tillsammans med fokus på rörelseglädje och musik  Många är det som frågat efter barngympan så det är först till kvarn som gäller. Anmälan endast på mail och ni får svar där om ni fått plats eller ej och lite mer information. START REDAN NÄSTA ONSDAG! Varmt välkomna!


Det är viktigt att röra på sig i alla åldrar och vi är så glada att erbjuda även barnen och ungdomarna möjlighet här på TRIM. Vi jobbar ständigt för att nå alla åldrar och just nu söker vi barnledare till alla åldrar! Skicka din anmälan till annamaaria@live.se