Om oss, kontakt

Vi som driver TRIM heter Anna Maria och Marcus Andersson . Vi välkomnar alla gamla och nya kunder och hoppas att du ska trivas hos oss tillsammans med vårt härliga gäng Team TRIM med alla duktiga instruktörer.

Marcus var med och startade upp TRIM för 10 år sedan och har sedan dess hela tiden funnits som instruktör på TRIM. Marcus är den som står bakom allt byggande av väggar och golv och han ser till att cyklarna är smorda och fixade. Han gick en spinninginstruktörs utbildning 2008 och han älskar verkligen spinning men även ute cykling och andra sporter. Just nu leder även Marcus Boxen tillsammans med Anna Maria.

Anna Maria kommer i från Hudiksvall där hon tidigare drev ett eget gym i ca 4 år innan de båda fann varandra. Anna Maria startade sin instruktörsroll redan 1991 då hon blev förälskad i aerobic. Sedan har utbildningar och olika pass som tex step, less mills body combat och shbam, TRX, tabata, box och alla möjliga styrkepass, Jumping fitness och danspass rullat på i nu ca 29 år. Hon satsade för ca 10 år sedan helhjärtat på träning och hälsa och gick en hälsovägledarutbildning i 2 år där hon bla läste, anatomi, fysiologi, sjukdomslära,kost, ekonomi och utbildad massör mm. Just nu leder Anna Maria Box, boll och hantlar, Jumping Fitness, seniorpass, företag och föreningar i olika styrke och konditionspass, även lite danspass då och då. Att motivera, inspirera och hjälpa människor att må bättre och bli gladare är drivkraften som skapar mängder av energi tycker både Marcus och Anna Maria. Det viktigaste för båda är gemenskapen som är så otroligt avgörande för vårt mående och de hoppas Anna Maria och Marcus ska genomsyra väggarna på TRIM.

Ring oss gärna på 0766162345 så svarar vi på alla dina funderingar.

annamaria@live.se

Bruksgatan 5 Matfors