Massage

From 1 januari 2024 stänger TRIM för gott. Massagen kommer ha fortsatt uppehåll men med en förhoppning att starta igen på annat håll. När och vart är oklart. Följ gärna ”Matforsmassören” på Facebook och håll utkik. Eller välkommen att höra av dig via sms 0734364020.


Behandlande massage
Har du ont eller besvär med muskler och i vissa kroppsdelar? Kanske är det stela höfter, en axel som gör ont i vissa rörelser, en ständigt värkande nacke eller ländrygg – eller något helt annat. På en ”behandlande massage” får du hjälp att lösa upp muskelknutar, sträcka ut strukturer och kan få med dig övningar för att hjälpa kroppen till balans och minskad smärta. Behandlande massage kan även kallas sportmassage eller idrottsmassage, kärt barn har många namn. Boka alltid en lång behandling om du kommer första gången eller har ett nytt besvär du vill ha hjälp med.

Avslappnande massage
Eller så kanske du behöver en ren och skär avslappning och allmän uppmjukning, en stund för dig själv där du kan släppa allt, låta kroppen vila och få bli omhändertagen en stund. Välj mellan hel- eller halvkropp. På halvkroppsmassagen kan du själv välja om det ska vara överkropp eller underkropp.

Lymfmassage
För dig som kanske går runt med en mer molande, allmän värk och tyngdkänsla i kroppen kan lymfmassage vara behandlingen för dig. Svullnad, smärta, trötthet, mm, kan vara tecken på att lymfsystemet behöver en extra knuff. Den här massagen är extra lång, mjuk och avslappnande både för att du ska få tid att komma ner i varv, vilket är gynnsamt för lymfflödet, men också för att vi jobbar med att ”fösa undan” vätska snarare än att massera muskler. Du kan såklart gå på detta även fast du inte känner direkt besvär med lymfsystemet, utan bara för att det är en lugn, lång stund för dig själv.