SUP-PASS, KURSER, SPATURER mm

SOMMARENS STORA NYHET!

SUP- Stand Up Paddle

SUP innebär att man står på en stor uppblåsbar surfbräda och tar sig fram på vattnet med hjälp av en lång paddel. Naturupplevelsen i kombination med utmaningen att hålla sig på brädan är en given succé och växer snabbt just nu i Sverige. Alla turer inleds med instruktioner av materialet och grundläggande regler och paddelteknik på land. I alla turer ingår bräda, paddel, lesh (säkerhetsrem så inte brädan sticker i väg) flytväst och fika.

Vi håller massor av klasser på Rännösjön!!!!

Våra klasser finns att boka på www.timecenter.se/trim från den 14 juni

SUP-yoga SUP-styrka SUP-play SUP-familj

Se beskrivningar på timecenter eller på fliken pass

Vilka kläder har jag? Badkläder, träningskläder eller våtdräkt. Du klär dig efter vädret men är det lite kyligt är det bra med någon typ av vindjacka. Medtag handduk och torra kläder att byta till om du badat. Ev solglasögon och solskydd.

För att vara med på våra klasser krävs simkunnighet minst 200 meter.

SUP + SPA i vackra Juniskär

Vi har samarbete med med SPA-Juniskär där vi erbjuder paddling i 3 timmar i vackra Juniskär (havet inomskärs) där ni själv kan välja vilken form av SUP ni önskar. Vi tar ett fika stopp på någon mysig plats för att sedan vända hem till SPA-Juniskär där ni får njuta av utomhusbubbelpool med havsutsikt och egen brygga och ångbastu med vald doft för den som önskar . 2,5 timmar spavistelse helt för er själva i sjöboden. EN DAG ATT MINNAS! Pris 845 kr/per inklusive SUP-tur med fika 3 timmar och 2 timmar SPA. 4-10 personer. Boka genom att ringa Monica på SPA Juniskär 0702286152 Om ni är 2 eller 3 så hör av er för att få prisförslag.

Alternativ 1

SUP-YOGA 3 timmar Vi paddlar ut tillsammans och hittar en lugn vik där ni får prova på YOGA på brädan.  Här jobbar vi med olika positioner, känner vattnets konstanta rörelser samtidigt som vi känner avslappning och harmoni med naturen.  Enklare övningar även för helt nya. Vi kliver sedan i land på något mysigt ställe där vi fikar tillsammans för att sedan paddla hem till SPA Juniskär.

Alternativ 2

SUP Endast paddeltur Denna tur passar alla, även helt nybörjare. Vi paddlar i den takt som gruppen känner sig bekväm i och vi tar oss så långt som ni själva önskar. Vi kliver i land och tar ett fika stopp innan vi sedan paddlar tillbaka till SPA för skön avkoppling. Brädan går att ligga, sitta och stå och paddla på.            Ni kan även hyra brädorna och paddla på egen hand 4-10 per 350 kr/p

Alternativ 3

SUP-ACTION  3 timmar Här blir det lite mer äventyr, fart och fläkt.  Här får ni träna på att paddla fort, vända, stå, sitta, ligga på brädan.  Kanske vara två eller flera på brädan, ev något tävlingsmoment om det önskas.  Lite utmaningar som kanske ibland slutar med ett plask. Passar bra för tex svensexa, möhippa födelsedagar mm. Även här med fikastopp innan paddling hem till SPA för en härlig stund i bad och bastu.

Med på turerna som lär dig massor på dessa timmar är 2 st utbildade SUP-instruktörer från oss på TRIM i Matfors. Anna Maria Andersson, Marcus Andersson, Helene Telin, Elin Westerlund Linda olofsson och Jason Blomqvist Vi lovar dig en fantastisk upplevelse! Boka dig genom att ringa Monica på Juniskärs SPA 070-2286152 för en underbar dag

3 dagars Äventyshelg med SUP, 3-kamp, vedeldad bastu och badtunna, cykeltur(för de som önskar), yoga mm Mysigt boende i stuga alldeles vid vattnet och oftast mat och fika runt elden.

Program 23-25 juli 2021

Fredag

17.00 Samling vid båthuset för avfärd i Gimsjön 20 minuter utanför Stöde Kort genomgång om paddlingen och sen tar vi oss över på brädorna till ÖN där vi kommer bo. (ca 20 minuter paddling) Packning körs över med båt. 18.00 Incheckning i stugorna och välkomstfika 19.00 Äventyrs 3-kamp (luftgevär, göra upp en eld, indianbrottning på SUP-bräda) 20.00 Vi övar på att ta oss upp på brädan om vi ramlar i under paddlingen. 20.30 Fritt med bad i sjön och i tunna, bastu, fiske, båttur runt sjön eller egen fri SUP-tur 21.00 Varma smörgåsar serveras och mys runt elden

LÖRDAG 8.00 Frukost+ packning för äventyr 9.00 Avfärd med båten 10.00 SUP-tur på smal lugn å som slingrar sig fram  11.00 Fikastopp 12.30 Lunch (soppa och bröd) 13.30 Vi paddlar vidare 15.00 enklare mellanmål 16.00 Tillbaka till bilen och vi åker tillbaka 17.00 Åter till ÖN där vi landar och gör vad vi önskar 18.00 Middag (kycklingwok) eller vegetariskt alternativ 19.00 Fritt val Bad i bastu eller sjö, bastu, paddling, fiske, båttur 21.00 korvgrillning runt elden 22.00 SUPYOGA i solnedgången (vid bra väder)

Söndag 8.00 Frukost Olika val Fritt att välja 9.00 Cykeltur (ca 2 timmar) Kräver egen medtagen cykel 10.00 Träningspass på ÖN Fri paddling eller andra aktiviteter 12.00 Lunch (omelett vid elden) Packning och städning 14.00 Båten går hemåt

Pris för en magisk helg då allt detta ingår! 4495 kr

 • Lån av SUP
 • Lån av flytväst
 • Lån av vattentät väska för att frakta sina kläder mm på lördag
 • Boende tillsammans i stuga ( 4 st i en stuga och 2 st i en stuga) Här ingår bäddade sängar
 • Alla aktiviter enligt schema
 • Fredag välkomstfika (kaffe och gobit) varma smörgåsar vid elden med en kall öl eller vatten
 • Lördag Frukost, fika, lunch, enklare mellanmål, middag (ett glas vin eller en öl, vatten), korvgrillning (öl eller vatten)
 • Söndag Frukost, frukt, lunch
 • Båttransport
 • Biltransport till och från SUP-paddling
 • Fri tillgång till bastu och badtunna
 • Fri tillgång till roddbåt och fiskespön
 • Vi bor alltså alldeles vid vattnet där man kan bada fritt vid bryggan

Endast 6 exklusiva platser så skynda dig att anmäla dig till annamaria@live.se Eller maila mig för frågor och funderingar. För att vara med på kursen krävs simkunnighet minst 200 m. Vi kommer att träna att ta oss upp på brädan från vattnet så det kommer du behöva klara av för att vara med på lördagens utflykt.

VÄLKOMNA!