SUP-PASS, KURSER mm

SOMMARENS STORA NYHET!

Vi kommer hålla massor av klasser på Rännösjön!!!! Vi drar i gång söndag 13 juni med en GRATIS dag 12.00-16.00 ! DROP IN med kösystem! Varmt välkomna!

Våra klasser finns nu att boka på www.timecenter.se/trim från den 14 juni

SUP-yoga SUP-styrka SUP-play SUP-familj

Se beskrivningar på timecenter eller på fliken pass

För att vara med på våra klasser krävs simkunnighet minst 200 meter.

Vi kommer även ha ett samarbete med med SPA-Juniskär där vi kommer starta med paddling i 3 timmar i vackra Juniskär (havet inomskärs) där ni kan välja vilken form av SUP ni önskar. Vi tar ett fika stopp på någon mysig plats för att sedan vända hem till SPA-Juniskär där ni får njuta av utomhusbubbelpool på bryggan i båthuset och ångbastu med vald doft för den som önskar. 2 timmar spavistelse helt för er själva. EN DAG ATT MINNAS!

3 dagars Äventyshelg med SUP, 3-kamp, vedeldad bastu och badtunna, cykeltur(för de som önskar), yoga mm Mysigt boende i stuga alldeles vid vattnet och oftast mat och fika runt elden.

Program 23-25 juli 2021

Fredag

17.00 Samling vid båthuset för avfärd i Gimsjön 20 minuter utanför Stöde Kort genomgång om paddlingen och sen tar vi oss över på brädorna till ÖN där vi kommer bo. (ca 20 minuter paddling) Packning körs över med båt. 18.00 Incheckning i stugorna och välkomstfika 19.00 Äventyrs 3-kamp (luftgevär, göra upp en eld, indianbrottning på SUP-bräda) 20.00 Vi övar på att ta oss upp på brädan om vi ramlar i under paddlingen. 20.30 Fritt med bad i sjön och i tunna, bastu, fiske, båttur runt sjön eller egen fri SUP-tur 21.00 Varma smörgåsar serveras och mys runt elden

LÖRDAG 8.00 Frukost+ packning för äventyr 9.00 Avfärd med båten 10.00 SUP-tur på smal lugn å som slingrar sig fram  11.00 Fikastopp 12.30 Lunch (soppa och bröd) 13.30 Vi paddlar vidare 15.00 enklare mellanmål 16.00 Tillbaka till bilen och vi åker tillbaka 17.00 Åter till ÖN där vi landar och gör vad vi önskar 18.00 Middag (kycklingwok) eller vegetariskt alternativ 19.00 Fritt val Bad i bastu eller sjö, bastu, paddling, fiske, båttur 21.00 korvgrillning runt elden 22.00 SUPYOGA i solnedgången (vid bra väder)

Söndag 8.00 Frukost Olika val Fritt att välja 9.00 Cykeltur (ca 2 timmar) Kräver egen medtagen cykel 10.00 Träningspass på ÖN Fri paddling eller andra aktiviteter 12.00 Lunch (omelett vid elden) Packning och städning 14.00 Båten går hemåt

Pris för en magisk helg då allt detta ingår! 4495 kr

 • Lån av SUP
 • Lån av flytväst
 • Lån av vattentät väska för att frakta sina kläder mm på lördag
 • Boende tillsammans i stuga ( 4 st i en stuga och 2 st i en stuga) Här ingår bäddade sängar
 • Alla aktiviter enligt schema
 • Fredag välkomstfika (kaffe och gobit) varma smörgåsar vid elden med en kall öl eller vatten
 • Lördag Frukost, fika, lunch, enklare mellanmål, middag (ett glas vin eller en öl, vatten), korvgrillning (öl eller vatten)
 • Söndag Frukost, frukt, lunch
 • Båttransport
 • Biltransport till och från SUP-paddling
 • Fri tillgång till bastu och badtunna
 • Fri tillgång till roddbåt och fiskespön
 • Vi bor alltså alldeles vid vattnet där man kan bada fritt vid bryggan

Endast 6 exklusiva platser så skynda dig att anmäla dig till annamaria@live.se Eller maila mig för frågor och funderingar. För att vara med på kursen krävs simkunnighet minst 200 m. Vi kommer att träna att ta oss upp på brädan från vattnet så det kommer du behöva klara av för att vara med på lördagens utflykt.

VÄLKOMNA!