Personlig träning

TRIM HAR FROM 1 JAN 2024 STÄNGT NER.

Är du intresserad av personlig träning eller hjälp med träning under och efter graviditet? Kontakta Julia 0734364020.

Det finns många tankar kring vad en PT är och vad en PT gör. Och det är faktiskt så att det nog finns precis lika många olika svar på dom funderingarna. Kort kan vi säga att en PT är en person som hjälper och stöttar dig i din träning för att uppnå specifika mål eller hålla träningen ständigt uppdaterad utifrån din kapacitet. Sen skiljer det sig kring hur PT’s väljer att jobba, nischa sig och presentera sina tjänster.

Här på TRIM är det jag, Julia, som står för PT biten. I och med att jag även är utbildad inom behandlande massage så tycker jag det är extra intressant och givande att jobba med dig som av olika anledningar upplever hinder eller smärta med kroppen. Du som känner att du inte kommer framåt eller får det gensvar du önskar i kroppen.

En extra passion är kvinnor med besvär kopplat till bålmusklerna. Detta kan vara hon som både fått eller inte fått barn men helt enkelt inte upplever den styrka och progression hon önskar.

Det är på tok för många kvinnor som går runt med smärta och besvär i nacke/axlar, höfter och ländrygg som faktiskt går att förbättra med hjälp av core träning.

Så mitt jobb som PT skulle jag själv beskriva som en tjänst där jag kliver in med både praktisk och teoretisk kunskap för att guida dig till att hitta kontakt med musklerna. Många gånger använder jag även massagen som ett verktyg i att hjälpa kroppen att hitta rätt bana igen. Kombinationen – släppa på det som är överaktivt och stärka det som är underaktivt är enligt min erfarenhet mycket givande.

Här hjälps vi åt, i ett nära samarbete, där jag guidar dig och du tar kliven framåt till ett starkare du.
Vill du veta mer? Välkommen med dina frågor och funderingar eller boka en kostnadsfri konsultation på 30 min.