Pass

Hos TRIM är vi lyhörda och försöker möta upp vad gäller både vilken typ av pass och hur många i vecka som önskas. Vi älskar när du säger vad du gillar och vad du önskar mer av. Vi finns här för dig! Vårt mål är att kunna erbjuda en bredd inom träning och rörelse så det alltid ska finnas något för alla. Kondition, styrka, rörlighet, avancerat, basic, högt tempo, lugnt tempo.. Ja du förstår, TRIM är stället för Alla, inte bara den träningsvane.
Exempel på pass hos oss:

Box

Här är det full fart. Vi övar olika tekniker från olika kampsporter. Här är det pepp och dunkande musik i högtalarna. Vi jobbar två och två men du kan absolut komma ensam för vi hittar kompisar till dig här på plats. Hög energi och härligt! Vi går svettiga och glada härifrån.

TRX

TRX är verkligen ett riktigt effektivt och roligt redskap. Du tränar hela kroppen med hjälp av band som fäster i taket eller i träd under ute säsongen. Med hjälp av din egen kroppsvikt ändrar du enkelt svårighetsgraden och tyngden på övningarna. Passar ALLA då man väldigt enkelt styr passet efter sin egen förmåga.

Jumping Fitness

JumpingFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor. Passet passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70 % av stötarna. Jumping är tre gånger så effektivt som joggning. På ett pass förbränner du mellan 600-1000 kalorier. Rekommenderas för alla utom gravida och efter graviditet ca 6 veckor efter. Max vikt 130 kg.

Basic Tabata

Tabata är korta intervaller på 20 sek jobb 10 sek vila som upprepas 8 gånger för att sedan bytas av med 1 min vila. Detta kallas då för EN tabata. På ett tabatapass körs då några tabatas efter varandra, varje tabata är nya övningar. Det blir en varierad, rolig och effektiv träning med övningar som går att anpassa. Passar ALLA!

Spinning

Svettigt och skönt konditionspass på cykel. Här blir du alltid peppad att orka lite mer än du tror. En skonsam träningsform för leder, perfekt för konditionen och stärka hjärtat. Det är lätt att anpassa sin intensitet genom att ha lättare eller tyngre motstånd och välja att sitta kvar på sadeln eller vara med och stå upp när instruktören gör det i perioder under passet. Passar ALLA.

Afro

Här är passet för dig som gillar att röra dig till musik. Ett pass fyllt av roliga steg till skön musik med trummor som ger massor av energi och svett! Vi kommer träna igenom hela kroppen och det finns inget rätt eller fel. Kom och släpp loss och låt kroppen ryckas med till musiken samtidigt som vi släpper sinnet och kreativiteten fri. Här jobbar vi gärna barfota. Passar ALLA.

Cirklestyrka

Ett pass med extra fokus på styrka med varierande övningar. Vi jobbar med kroppsövningar och olika redskap. Beroende på vem som håller passet kan det vara så att du står på din plats hela tiden och cirkeln blir då att vi gör samma övningar ett visst antal varv med en lite längre vila i mellan. Eller så är det upplagt som stationer där vi går runt ett helt varv för att sedan ta en längre vila innan nästa varv. Passet går att anpassa med hjälp av intensitet och vikter. Passar ALLA.

Zumba

Zumba är en rolig och energifylld träningsform till latinska rytmer såsom merengue, salsa, cumbia och reggaeton. En fantastisk träningsform där du har så roligt att du inte hinner tänka på att det är träning. Du går svettig från passet med ett leende på läpparna.

Yoga Harmoni

Ett avkopplande och samtidigt energigivande yoga-pass med mjuka, lugna rörelser. Passar både dig som är helt ovan och dig som yogat tidigare. Helene guidar dig till ett starkare jag både på in och utsidan.

Seniorträning

Anpassad styrketräning för dig som är senior. Även rörlighet och balans finns med i passet. Varierade övningar med olika redskap. Efter passet bjuder TRIM alltid på kaffe och för dig som vill tar du med en frukt, smörgås eller fikabröd om du önskar.

Step/styrka

Här blandas stepkombinationer upp och ner på stepbrädan med styrkeövningar som oftast utförs med hantlar. Ett skönt pass med variation av kondition och styrka. Enkla övningar som det allra flesta hänger med på.

Poweryoga

Ett pass för inre styrka och fysisk styrka där kroppen är med och jobbar mer aktivt jämfört med Harmoni yoga. Avstressande andning och medveten närvaro går som en röd tråd genom passet. Poweryogan aktiverar livsenergin och gör dig både balanserad, smidigare och starkare.

X-fit

Tufft pass för både styrka och kondition. Skivstång-, kroppsvikt-, hantlar och kettlebellövningar varieras i passen. Passar den träningsvane som vill utmana sig och har god rörlighet och bålkontroll. Här gäller det att orka hålla god kvalitet på övningarna under längre stunder för både muskeluthållighet, styrka och explosivitet. Självklart går det att anpassa intensitet, vikter och justera övningar lite.

Spinning/kettlebell

Här värmer vi upp på spinningcykeln och sedan varvas en låt på ca 3 minuter på cykeln med att kliva av och köra styrkeövningar med kettlebells i en tabata. Efter en hel tabata kliver vi på cykeln igen och trampar igång pulsen under en låt. Ett mycket roligt och varierat pass med varvad kondition och styrka.

Spinning/skivstång

Samma upplägg som spinning/kettlebell men här kör vi istället med skivstång under tabatan. Lika roligt och variernade. Perfekt för dig som gillar att träna med skivstång!

Pump – skivstång

Pump är ett rent skivstångspass där musiken leder oss igenom alla muskelgrupper. Vi plockar med oss lite viktskivor till vår plats för att kunna anpassa vikterna under pauserna då det är dags för en ny muskelgrupp. Ett riktigt roligt och svettigt pass för att öka både styrka och uthållighet.

Dans/styrka

I det här passet drar vi upp volymen och släpper loss till medryckande musik. Vi varvar enkla danssteg/kondition med styrkeövningar i en tabata. Den röda tråden i passet är GLÄDJE

Prova runt bland våra pass och hitta det just DU gillar!

”Den bästa träningen är den som blir av”