Instruktörer

Vi är så stolta och glada att presentera alla våra fantastiska instruktörer här på TRIM.

Marcus

Marcus gillar verkligen spinning! Och det är i spinningsalen du oftast hittar honom här hos TRIM. Just nu har Marcus ett uppehåll som instruktör men vi väntar tålmodigt på att få in hans glada, peppiga stämma igen.

Lars

Lars är alltid go och glad! Han fixar så du får ett riktigt bra pass, oavsett det är spinning eller mer styrka.

Ann

Ann älskar dans, så är det bara! Så är det någonstans du hittar henne, är det troligast i spegelsalen hållandes ett Zumbapass eller något annat rytmiskt, härligt!

Anna-Maria

Anna Maria älskar gruppträning av alla slag! Hon testar gärna nya koncept och bidrar alltid med en härlig stämning och roliga upplägg.

Helene

Helene med sitt lugn och samtidigt finurliga, härliga energi kan du hitta på både yoga, rörlighetspass och även lite mer fartfyllda, dansanta pass hos TRIM!

Maria

Trevliga och lugna Maria är verkligen en styrketjej. Med en stadig hand leder hon dig till att bli en starkare version av dig själv!

Birgitta

Glada Birgitta som funnits med oss på TRIM i massa år älskar step och ger dig härliga kombinationer av både muskelstyrka och ett starkt hjärta!

Karin

Här har du en go och glad prick, Karin, som alltid ser till att hjälpa dig till en så bra träningsupplevelse som möjligt som passar just dina förutsättningar.

Linda

Linda är energiknippet som älskar träning och hos oss på TRIM kör hon främst Jumping fitness med sprudlande glädje som sprider sig i hela salen. Linda får alla att ge järnet!

Amanda

Amanda peppar dig att ge ditt lilla extra så att du alltid går i från passet och kan känna dig som ett starkare och stabilare jag!

Julia

Julia är TRIMs ägare. I salarna är det främst styrkepassen du hittar henne på, där TRX är en favorit. I övrigt finns hon även i massagerummet och med PT kunder.