Om oss, kontakt

Julia Jungeby


Hösten 2022 tog jag över TRIM från att tidigare bara hyrt in mig i ett rum där jag pysslat med massage och erbjudit coaching och träning i min egna verksamhet. Nu driver jag istället hela TRIM och såklart med hjälp av en massa fantastiska instruktörer som håller energin och glädjen på topp här!

Sen tidigare har jag jobbat en hel del inom hantverk och industri men med ett intresse för hälsa, människor, kroppen och sinnet redan sen ung ålder. Därför gjorde jag valet att skola om mig till hälsoutvecklare, massör, kostrådgivare och PT år 2016. Sen dess har jag jobbat lite med ena benet inom hantverk och andra benet inom hälsa. Men runt 2020 tog intresset och längtan efter att få djupdyka ännu mer inom hälsa och hjälpa människor över och drivet till att starta eget pockade på.

I starten av 2023 kommer mitt liv även utvidgas med ett extra litet liv i min familj. Det kommer såklart gå en hel del tid till bebis, men TRIM puttrar på för det! Dock med mindre möjlighet till massage och individuell träning/coaching från min sida en tid framöver. Allt annat som har att göra med gymmet och passen är det bara att fortsätta gotta sig i. Härligt va!? Rent administrativt kommer jag sköta det mesta hemifrån och har du frågor, funderingar eller vill köpa medlemskort så är du varmt välkommen att höra av dig!

Kontakt

julia.tranaimatfors@gmail.com
0734 36 40 20

Bruksgatan 5 i Matfors