Företags paket/grupper mm

Vi bygger ihop paket för olika grupper tex företag, möhippa, svensexa, födelsedagar mm

Vi skräddarsyr efter just dina önskemål

Förslag på aktiviteter

  • SUP (standuppaddelboard) Prova på paddling i grupper om max 10 per. Om ni är flera åker vi ut i olika grupper och resten av gruppen kanske sitter vid en eld, kör 5 kamp som vi hjälper er med eller dyl. Vi kan planera plats osv med er då vi är flyttbara. Har även bra ljudanläggning att tillgå. Här kan ni även välja vilken typ av SUP ni önskar. Lugn SUP-yoga, SUP-styrka med träning på brädan till action med tävling och lekar där vi garanterat blir blöta. Eller om ni endast vill prova på att paddla, liggandes på magen, sittandes på rumpan eller knän eller ståendes. Vi har utbildade proffsiga instruktörer.
  • Jumping fitness (ett pass på små trampoliner, svettigt och härligt) Här har vi fantastiska instruktörer som skapar partystämning.
  • Spinning (här krävs det att ni kommer till oss men vi kan vara ute på parkeringen om ni önskar) Vi har 2 grymma killar som går all in på teman)
  • Danspass eller andra styrkepass efter önskemål Passen kan göras med tex olika teman som ABBA, 90-tal, schlager, dansband, hårdrock osv. Vi har mängder av kläder och peruker som höjer stämningen lite extra och såklart med rätt musik. VI har bra ljudanläggning för att vara både ute och inne. Även här har vi härliga instruktörer som skapar fantastisk stämning.

Pris från 1000 kr och uppåt