Bokningsinformation

Bokning

Du bokar pass via bokningssidan (www.timecenter.se/trim). Av- eller ombokning sker via länk i det mejl du fått när du bokat dig. Du kan alltså inte boka eller avboka via e-post, sms eller telefonsamtal till TRIM. Passen släpps en vecka i förväg så det finns gott om tid att planera in din träning. Från den 1 februari 2022 inför vi även dropin platser och nu är det viktigt att du kommer FEM minuter innan passet startar för att vara säker på att behålla din plats. 

Avbokning

Avbokning av pass sker så snabbt du kan, dock senast 1 timme innan passet börjar. Se under No show för mer info. OBS! För massage och PT gäller avbokning 24 timmar innan avtalad tid. Vid avbokning senare än 24 timmar faktureras halva summan.

No show

Om du bokat pass men inte dyker upp så registreras det på ditt träningskort. Vid ditt tredje ”no-show” spärras kortet. Du kontaktar då receptionen för att låsa upp det för 100 kr. OBS! För massage och PT gäller avbokning 24 timmar innan avtalad tid. Vid no show faktureras alltid hela summan.

Reception

Receptionen har inga specifika öppettider utan kommer att bli mer och mer obemannad. Så om du har frågor kring bokning, pass, osv är du välkommen att ringa eller mejla. Vi kan då självklart avtala en tid vi möts upp (tex vid nytt medlemsskap eller introduktion av TRIM).

Entré

Entrén öppnas 30 minuter innan första passet och stänger när sista passet slutar. För att träna övrig tid finns nyckeltagg att köpa för engångskostnad 300 kr.

Reservlista

Om ett pass är fullbokat kan du sätta upp dig på reservlista, det lönar sig ofta. Om en plats blir ledig skickar vi ett mejl till dig.

Drop in

Om du ser att passet är fullt kan du chansa på att komma till oss på TRIM för att se om någon inte dyker upp i tid ( fem minuter innan passet) Finns det plats kvar då så är platsen din.

GDPR

Här behandlar vi dina personuppgifter och följer  bestämmelserna i Personuppgiftslagen ( PUL) och Dataskyddsförordningen.