Företag

Vill ni stärka både er hälsa och teamkänsla?

Vi på TRIM vill att alla ska må så bra som möjligt och om vi kan hjälpa till att stärka både företagshälsan och gemenskapen så gör vi gärna det! Företagen är själva med och påverkar tider, upplägg och antal pass. Kort och svettigt? Långt och lugnt? Flåsigt och hoppigt? Någonstans mitt i mellan? Här finns massor att välja på och oändliga möjligheter till att skapa ett pass som passar just dina medarbetare.

Du vet väl att du sparar pengar genom att spendera en liten summa på träning åt dina anställda? Företag som erbjuder träning och hälsa på arbetstid har ofta fler som faktsikt nyttjar träningen, även fast det finns friskvård att ta ut. Därigenom minskar risken för sjukskrivningar kopplat till skador, överbelastning och sjukdom. Toppen för både hälsa och ekonomi för alla parter!

Företag som gör saker tillsamman stärker också ”vi” känslan, ökar sammarbetsförmågan och graden av nöjdhet inom företaget. Man blir helt enkelt en gladare, friskare och mer sammarbeskraftig person!

Självklart kan vi ordna ett upplägg för er bara så ni får testa en gång och se hur det känns innan ni bestämmer er. Träning är inte självklart för alla, men det är självklart för en god hälsa. Så vi kommer göra vårat bästa för att hitta ett pass som kan locka med även den mest skeptiska medarbetaren. Välkommen med dina frågor och funderingar!

Dags att ta en paus?

Och ladda batterierna?