Mamma klubben

TRIM HAR FROM 1 JAN 2024 STÄNGT NER.

Mamma klubben är ett medlemskap som riktar sig till dig som är föräldraledig och hemma med bebis. Din bebis behöver inte vara visst antal månader utan ni är välkomna när helst det passar er under föräldraledigheten.

Intentionen är att du för en lite lägre summa ska ha råd till att börja prioritera din hälsa sakta men säkert efter din graviditet. Här är din bebis självklart välkommen och även syskon får följa med till gymmet (barn från 12 år anses kunna träna med en förälders sällskap och måste då betala inträde á 100:-). Du ansvarar själv för tillsyn av barn, TRIM och instruktörer kan ej hållas ansvarig.

I mamma klubben ingår ett pass i veckan då instruktör finns på plats. Instruktören kommer med förslag på övningar, upplägg och utföranden som kan passa för att bygga upp kroppen efter en graviditet. Även du som har en ”bära nära” bebis (är i sjal/sele mycket) får förslag på säker träning som passar när bebis hänger med.

Passet är inte tidsbestämt och leds heller inte av tränare, utan det är en utsatt tid då det går att få inspiration och stöd kring träningen och ett tillfälle att träffa andra mammor som också vill träna. Upplägget är gjort för att du som mamma ska slippa passa en specifik tid samt inte behöver missa någon träning om amning eller tröstepauser behövs. Du kör alltså helt i ditt tempo och efter din och din bebis behov. Se aktuell dag och tid i www.timecenter.se/trim, välj styrkesalen.

Tiden utöver mamma klubbens träffar kan medlemskapet nyttjas som ett vanligt gymkort kl 05.00-22.00. Gruppträning ingår ej.

Medlemskapet är upplagt som månadsbetalning via autogiro med alternativen; 

  • bundet pris på 3 mån eller 
  • obundet pris där ev prishöjningar kan påverka priset 

Efter bindningstiden på 3 mån löper mamma klubbens medlemskap ut och går då automatiskt över till att bli ett ordinarie medlemskap på TRIM (pris 399:-, obundet). Prishöjning till ordinarie medlemskap sker även för dig med obundet pris, men då i samband med att din föräldraledighet avslutas (detta bör alltså meddelas vid tecknandet). 

Du måste själv se till att avsluta medlemskapet eller förnya mamma klubbens erbjudande om du fortfarande är föräldraledig. 

Priser för mamma klubben hösten 2023:
199:- /mån bundet 3 mån
279:- /mån löpande, obundet

Engångssumma på 300:- tillkommer för nyckeltagg vid tecknandet. Betalas via kort, swish eller faktura.

Specifikationer för mamma klubbens medlemskap:

  • I medlemskapet ingår inte deltagande i TRIMS gruppträning.
  • Medlemskapet kan ej tecknas av dig som jobbar deltid och tar ut föräldrapeng eller på annat sätt tar ut föräldrapeng när barnet börjat förskola.